info@verdiclean.be   +32 (0) 483 06 96 70

5 redenen waarom je kiest voor VerdiClean:

 

Wij lossen je problemen op

Groene gevels, vuile opritten, bemoste daken, stoffige poorten, …: je ziet er tegen op om er zelf aan te beginnen. Al snel blijkt dat grootmoeders’ middeltjes niet opgewassen zijn tegen de wetten van de natuur. Dan komt VerdiClean in actie. Snel, efficiënt, prijsbewust, met één belangrijke doelstelling: de tevredenheid van de klant. Voor vandaag, maar ook voor de volgende jaren, want onze oplossingen zijn voor de lange termijn.

 

Wij kennen onze job

VerdiClean is al jaren actief in de sector van industriële reiniging voor bedrijven en particulieren. Wij hebben ervaring en know-how, die uniek is in onze branche.

Kijk hieronder en bekijk wat we bedoelen: de terrassen die je ziet werden 25 jaar lang niet onderhouden. Het team van VerdiClean ging er tegenaan. Wat anderen onmogelijk achtten, realiseerden wij binnen budget en met volle tevredenheid van de klant. 

 

Reiniging is niet gewoon reiniging

VerdiClean komt met een à-la-carte oplossing, want elk probleem is anders. Op zicht ziet het er misschien allemaal hetzelfde uit, maar de oorzaken zijn meestal verschillend. En die pakken we grondig aan.

Meestal denkt men bij reiniging aan muren, gevels, opritten, poorten, bankirai terrassen, … Natuurlijk, maar er is meer…zoals daken ontmossen, graffiti verwijderen en kunstgras schoonmaken.

 

Wij werken met professionele partners

Wij zijn specialisten, maar soms moeten wij ook beroep doen op ander deskundig advies. Daarvoor doen wij beroep op partners die zich in bepaalde specifieke oplossingen hebben gespecialiseerd. Wij bundelen de krachten, en de klant vaart er wel bij. Bekijk onze reviews!

 

Wij zijn milieubewust

Al onze behandelingen zijn getest en hebben geen nadelige impact op het milieu. Wij maken gebruik van mileuvriendelijke innovatieve technologieën: stoomreiniging, borstelreiniging, … VerdiClean is ook een groene onderneming: we walk the talk!

 

Meer ‘Stralend Werk’